FS424 UUSI

Tiekäytössä ETURENGAS
alt text

FS424 UUSI

Tiekäytössä ETURENGAS

ENLITEN logo

 

ÄÄRIMMÄINEN LUOTETTAVUUS VIE PERILLE 

 

Uuden Firestone-valikoiman myötä sitoudumme auttamaan kuljetusyrityksiä menestymään toiminnassaan tarjoamalla parhaat rengasratkaisut. Siksi olemme kehittäneet huippumodernia Enliten-teknologiaa hyödyntävät, maantiekäyttöön tarkoitetut Firestone Regional ‑renkaat ohjaaville, vetäville ja perävaunun akseleille. Uudet Firestone FS424-, FD624- ja FT524-renkaat on suunniteltu tarjoamaan erinomaista käsiteltävyyttä ja kestävää suorituskykyä tinkimättömän tehokkaasti vuoden ympäri. Ne ovat viisas valinta, joka vie sinut varmasti perille ja alentaa kokonaiskustannuksiasi.

 

  • Parempi kilometritulos - 10–20% edeltäjää parempi
    kilometritulos 1
  • Ympärivuotiseen käyttöön - Kilpailukykyiset märkäpitoluokat.
    Talvikäyttöön (3PMSF-merkintä). 
  • Kilpailukykyinen polttoainetehokkuus - Kilpailukykyiset vierintävastusluokat.
    8–15 % edeltäjää pienempi vierintävastus. 1

Legal Notice

1Perustuen edeltäjävalikoimaan (FS422Plus, FD622Plus, FT522Plus) tehtyyn sisäiseen vertailuun. Tulokset voivat vaihdella tieolosuhteista, säästä, pintamallista ja koosta riippuen. 

 

ENLITEN on yhdistelmä huipputeknologioita, jotka yhdistävät renkaan maksimaalisen turvallisuuden, erinomaisen suorituskyvyn ja entistä vastuullisemmat ratkaisut taaten samalla, että Bridgestone-renkaat sopivat myös sähköautoihin. 

FIND A DEALER

Are you looking for a Firestone dealer? Tell us where you are, and we will show you the closest stores to your location!

Use my current location

No Results

alt text